T Ö B B F É L E  V Á L A S Z T Á S 
FIZETÉSI MÓDOK

KÉSZPÉNZ

Ebben az esetben a rendelés kiegyenlítése az első kiszállítási napon, vagy folyamatos rendelés esetén előző héten pénteken a futárnál történik.


 

ÉTKEZÉSI JEGY

Ebben az esetben a rendelés kiegyenlítése az első kiszállítási napon, vagy folyamatos rendelés esetén előző héten pénteken a futárnál történik étkezési utalvánnyal.

BANKKÁRTYA

Ebben az esetben a rendelés kiegyenlítése az első kiszállítási napig, a saját bankod online felületén történő átutalással történik meg.

SZÉP KÁRTYA

Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy sajnos terminált nem tudunk a futárral küldeni, így szép kártyával úgy tudsz fizteni, hogy a szép kártyád kibocsátójának oldalán indítod el az utalást.
Legyél kedves e-mailben átküldeni nekünk az utalásról szól igazolást, mert nem minden szépkártya oldalon lehet egyértelműen beazonosítani az utalót.

Otp szépkártya:  https://szepkartya.otpportalok.hu/fooldal

KHB szépkártya: https://szepkartya.kh.hu
Itt az elfogadóhelyi kódunk : 84020325

MKB szépkártya: https://www.mkbszepkartya.hu

Sokat gondolkodtunk kivegyük-e ezt a fizetési módot, de úgy gondoltuk, hogy néhány ügyfelünknek ez is óriási segítség, még ha nem is az egyszerű terminálos fizetést tudjuk biztosítani. Ha segítségre van szükséged, keress minket telefonon.

ÁTUTALÁS

Ebben az esetben a rendelés kiegyenlítése banki átutalás formájában történik. Kérjük, ha nem vagy biztos benne, hogy ételed kiszállításáig utalásod megérkezik hozzánk , akkor az átutalásról igazoló igazolást küld át nekünk e-mailben.

Bankszámlaszámaink:
53300036-18526365-00000000-Békés Takarék Szövetkezet
10101102-37297400-01005006- Budapest Bank