F O N T O S  Á L T A L Á N O S  I N F O R M Á C I Ó K  
RENDELÉSSEL KAPCSOLATOS INFÓK


Kinek ajánljuk ételeinket?

Elsősorban azon diétázóknak, ételallergiásoknak, akiknek az alábbi allergéneket ki kell zárniuk étkezéseikből: Tejfehérje, Tejcukor, Tojás, Glutén

Külön ételsorokban kínált ételeinket ajánljuk: sertéshúsmentesen étkezőknek, vegetáriánusoknak, diabétesz diétát - illetve  fruktóz diétát tartókank.
 
Minden konyhánkon készülő étel egyszerre mentes a glutén-, tej-, és tojás származékoktól. Az általunk gyártott készételek magas minőségben, ellenőrzött alapanyagokból készülnek. Ételeink alapanyagai soha nem tartalmaznak hozzáadott szóját sem.
 
Ajánljuk lisztérzékeny, tejcukor-érzékeny (laktózintolerancia), tehéntej-allergiás, vagy tojásallergiás felnőttek és gyermekek részére.
 
Normál étkezési szokások szerint étkezők közül bárki bátran megrenedlheti ételeinket. 
 
Cukorbetegek részére a "C" és "C1" menüsorokat vamaint a külön diabéteszes Megrendelőinknek szánt sorokat ajánljuk, mert ezen ételek, ha édesítést igényelnek, kizárólag steviával, vagy nyírfacukorral készülnek, valamint ezen ételsorok előállítása során alacsonyabb glikémiás-indexű és glikémiás telítettségű alapanyagokkal dolgozunk.
 
Külön figyelmet kapnak nálunk a vegán étkezők, akiknem "VM" -vegamenü kínálatunkkal szeretnénk megkönnyíteni a minden napjait, és elősegíteni a változatos étkezést.
 

Hogyan tudsz rendelni?

Rendelés módja:
 
 - Interneten regisztrálva e-mail címmel és jelszóval

Rendelési határidők


 - Hétfőre: szombat 14:00-ig
 - Szombatra:csütörtökön 10:00-ig
 - Másnapra: előző munkanap 10:00-ig
 

Kiszállítás

Közvetlenül erről az oldalról rendelve az alábbi településekre szállítunk: Szeged, Orosháza, Békéscsaba Közétkeztetés, Kondoros, Battonya


Partnercégeink

Budapesten és Pest megyében ételeink kizárólagos forgalmazója a DrSÉF Kft. https://etelallergiasoknak.hu/
 
Kecskeméten ételeink kizárólagos forgalmazója a Gastrodoktor www.gastrodoktor.hu
 

A szombati ételeket pénteken, az ünnepnapokra esőket, pedig az előtte lévő munkanapon szállítjuk ki.
 

A fizetés menete

Készpénzben vagy étkezési utalvánnyal:  kérjük az első szállítási napon egyenlítsd ki számládat! Számlaigényed kérjük előre jelezzd a megrendelés leadása során.
 
Átutalással vagy szépkártyával: kérjük, hogy az első étel kiszállításáig érkezzen meg az összeg számlánkra.
 
Bankszámlaszámaink:
 
53300036-18526365-00000000-Békés Takarék Szövetkezet
 
10101102-37297400-01005006- Budapest Bank
 
Fontos! Csak abban a fizetési módban tudjuk elfogadni a kiegyenlítést, amelyet megjelöltél a megrendeléskor. Korrekcióra internetes jelzés esetén van lehetőség.
 

Rendelési minimum

A napi minimum rendelési tétel 600.- Ft. Amennyiben egy héten átlagosan több rendelésed van a rendszer nem tudja figyelmebe venni a megrendelést, mert napi limitet vizsgál. Így hiába van pl egy hétre 4000Ft megrenelése, ha mondjuk szerdára csak egy 490 Ft-os leves szeretnél rendelni. Ekkor a rendszer hibaüzenetet fog küldeni, és nem fogja elfogadni a rendelést.
 

Az ételek edényzete

Egyszer használatos, OéTI által kibocsátott engedéllyel rendelkező, eldobható, fóliával lezárt, felcímkézett ételszállító dobozokban szállítjuk finomságainkat.
 

A megrendelt ételek kezelése

Hűtőben, 0 és +4°C között szükséges tárolni az ételeket fogyasztásig, majd étkezés előtt jellegétől és ízléstől függően a fogyasztási hőfokig kell felmelegíteni. A tízóraira - uzsonnára szánt pékáruk élvezeti értéke még jobban emelkedik, ha mikrohullámú sütőben kb. 10-15mp-ig melegítjük.
 
Mikrohullámű sütőben melegíthető az étel akár fóliával is, de a melegítés előtt javasoljuk eltávolítani (lehúzni) azt, vagy meg kell nyitni, a melegítés során keletkezett kicsapódó forró gőz elkerülése céljából.